Skip to main content

Rådgiver og foredragsholder

Etter mer enn 30 år i bransjen har det samlet seg opp en rikholdig mengde erfaring som kan deles.

Lasse Meholm, rådgiver og foredragsholder

Lasse Meholm

Lasse er daglig leder og startet både Tazett, Financecube og Finansit. Lasse har bakgrunn fra Ingeniørhøyskolen og BI, i tillegg til Oxford universitetet. Etter at Financecube ble solgt i 2012 jobbet Lasse 3 år i Nordea bank innen IT strategi og Blockchain og 2,5 år i DNB bank innen den digitale transformasjon og Blockchain/DLT, før ha gikk tilbake som konsulent i Finansit as. 

Fremtidens bank: Finansit har utviklet flere workshops for ledere og styre i Norske banker som omhandler den transformasjon banknæringen kan tenkes å ha de neste 10 årene. Workshop på 90 minutter inkludert foredrag og diskusjoner. Les mer her.

Penger fra huleboer til robot: etter mange foredrag de siste årene holder vi en interessant seanse om pengenes historie baser på boken Penger fra huleboer til robot på 60 minutter. Les mer her.

Pengenes historie og vin. Dette er en glimrende kombinasjon av god informasjon og hyggelig samvær. Det kan passe godt som start på en firmasammenkomst eller  slutten på en workshop. Lasse Meholm tar for seg pengenes historie og Frank Røstgård fra "alt om vin" foretar vin-smaking. Les mer her. 

Les mer …

Oppdrag

Den gang Tazett ble startet i 1990 var hensikten å utvikle portefølje systemer for PC. Men alt første året fikk vi inn et større prosjekt for Esso. I tiden som gikk fikk vi stadig inn nye prosjekter i tillegg til utviklingen av finansielle portefølje systemer.

I perioder rundt 1996 var opp mot 50 % av inntektene i Tazett konsulent inntekter, og selskapet vokste fra en til 14 ansatte.

I dag er konsulent oppdragene hoved inntektskilden for Finansit. Grunnen er at vårt siste system FinanceCube ble solgt i 2012. Vår hovedfokus nå er konsulent tjenester, og antall ansatte er sterkt redusert.