Penger, Bank, Investering & Teknologi

BLOGG
LASSE MEHOLM

Denne bloggen representerer mine private meninger,
og ikke nødvendigvis de selskaper jeg arbeider i eller for
Jeg skal prøve å få tid til å legge ut en ny post hver uke.

teknologi, innovasjon, bank

Om å investere i Initial Coin Offering (ICO)?

Jeg holdt et innlegg på CryptoFinance 2017 på torsdag kveld. I den anledning tenkte jeg det var på tide at noen kom med anbefaling i forhold til investering i ICO’er. ICO har så lang i år trukket til seg mer enn 20 milliarder kroner internasjonalt. I enkelte land slik som Kina eksploderte investeringene slik at myndigheten ganske enkelt forbød denne typen «investering».

Personlig er jeg gammeldags nok til at jeg ikke forstår hvorfor det er smartere å investere i en ICO i et oppstartselskap enn i aksjene i samme selskap. Og i sommer ga jo regjeringen Solberg med skattefordeler ved å investere i aksjer i oppstartselskaper, noe ICO investorene går glipp av (tror jeg).

Her er mine tre anbefalinger: